HomeBestelformulier wissenZoekenContactAV


Levering:

Levering:

Op het moment dat wij je bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Bestellingen die telefonisch worden gedaan of geplaatst worden via internet krijgen dezelfde behandeling als bestellingen die via de post gedaan worden. Leveringen vinden plaats binnen ongeveer 7 dagen na ontvangst van je bestelling, op werkdagen. De bestelling wordt altijd telefonisch gecontroleerd, pas na dit telefoongesprek is de bestelling officieel. Hierna gaat de levertijd van ongeveer 7 dagen in.Onze artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Soms komt het voor dat een artikel tijdelijk uitverkocht is; wij houden dan je bestelling aan. Als een artikel definitief is uitverkocht, ontvang je hierover bericht.

Zending:

Om je bestelling veilig bij je thuis te laten bezorgen, bieden wij je pakje op jouw naam aan bij de TPG Post. Ben je niet thuis, laat de postbode een bericht achter dat hij/zij nogmaals het pakketje zal aanbieden. Ben je vervolgens nog niet aanwezig, krijg je nogmaals een bericht en kan je zelf je pakketje afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. De betaling geschiedt danwel aan de postbode of danwel aan het postkantoor.

Verpakking:

Je pakje wordt zonder herkenbare afzender thuisbezorgd. Discreet verpakt in neutraal karton zonder opdruk. Er is een afzender te zien namelijk Ro & Ro Webservice (nergens wordt de naam "Glazen genot" vermeld.)

Bijdrage verzendkosten:

De verzend(rembours)kosten van Ä 13,00 worden bij het totaalbedrag van je bestelling opgeteld. Eventuele nalevering worden natuurlijk kosteloos naar je toegezonden. Wil je iemand verrassen:Vul het afleveradres in van de persoon die je wilt verrassen met een pakketje. Degene die het cadeau wil geven moet dan van tevoren het bedrag overmaken en wij zorgen ervoor dat degene voor wie het cadeautje is bestemd het rechtstreeks toegezonden krijgt. Dit is alleen mogelijk bij:1. Bestelling in Nederland

Koopovereenkomst:

Wanneer je een bestelling telefonisch, schriftelijk, per fax of via internet aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen al dan niet zonder opgave van redenen niet uit te voeren, of daaraan voorwaarden te verbinden, zoals het eisen van een vooruitbetaling.

Retourneren:

De dildo's en/of vibrators zijn niet te ruilen uit hygiŽnische oogpunt.Uiteraard geld hier als uitzondering op als er een technisch mankement is of het artikel is defect, dan mag deze na telefonisch overleg retourgezonde worden. Dit moet binnen 7 dagen na ontvangst telefonisch gemeld worden. U ontvangt dan een retourcode die u op het pakket dient te vermelden.We zullen dan proberen het probleem/defect zo spoedig mogelijk op te lossen.

Algemeen:

Door bij ons te bestellen geef je te kennen, dat je met onze levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Glazengenot heeft het recht haar levering- en betalingsvoorwaarden ten alle tijden te wijzigen.

Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op met Glazen genot: Email: info@glazengenot.nl Tel: 070 3040198Vorige
 

hosted by Ro & Ro Webservice
Copyright (c) 2004 - 2005 Ro & Ro webservice. Alle rechten voorbehouden. Glazen Genot stelt zich niet aansprakelijk voor typefouten op deze site.
Glazen Genot - Postbus 95945 - 2509 CX Den Haag - 070-3040198 -
- Bij technische vragen over ons online aanbod, kunt u zich wenden tot info@glazengenot.nl?subject=webmaster

Laatst bijgewerkt op